Top Guidelines Of وبینار کبد چرب
Top Guidelines Of وبینار کبد چرب
Blog Article
داشتن مقدار کمی چربی در کبد طبیعی است اما اگر مقدار زیادی چربی در کبد رسوب کند، میتواند بهعنوان یک مشکل جدی برای سلامتی کبد محسوب شود. کبد چرب گرید ۱، اولین مرحله بیماری با حداقل علائم و حداکثر پیش آگاهی است. بیماری کبد چرب دو نوع است؛ الکلی و غیرالکلی.
مقدار زیادی سبزیجات و میوه بخورید: مقدار زیادی سبزیجات سبز و میوه بخورید زیرا سرشار از آنتیاکسیدان هستند و با بیرون راندن سموم به سمزدایی بدن کمک میکنند.
داروها (به عنوان مثال متوترکسات و تاموکسیفن) به ندرت میتوانند باعث ایجاد چرب کبد شوند.
یک لیوان آب تازه انگور بنوشید و یا از خوردن یک خوشه انگور کامل همراه با صبحانه لذت ببرید.
غذاهای سرخ شده یا شور: غذای سرخ شده یا شور کالری دریافتی و خطر افزایش وزن را افزایش میدهند. چاقی یکی از دلایل عمده بیماری کبد چرب است.
از خوردن غذاهای ناسالم خودداری کنید: غذاهایی مانند پاستا، برنج، آرد تصفیه شده، محصولات نانوایی، غلات صبحانه و سیبزمینی باید محدود شوند زیرا این مواد حاوی کربوهیدراتهایی هستند که ممکن است منجر به رسوب چربی در کبد شما شود.
البته آبلیمو هم بهعلت داشتن کبد چرب چی خوبه مواد آنتیاکسیدان، تأثیر قابل توجهی در بازسازی سلولهای کبدی دارد و از جمله ترکیباتی است که طب سنتی، آن را در درمان کبد چرب پیشنهاد میدهد.
بیوپسی کبد بهترین روش برای تشخیص نوع و شدت بیماری کبد است. البته از این روش زمانی استفاده میشود که روشهای دیگر پاسخ قطعی در تشخیص بیماری نداده باشند. در بیوپسی کبد، پزشک با سوزن بخشی از بافت داخل کبد را جدا میکند.
این نوع میوهها غنی از آنتی اکسیدان است و کبد را ترمیم میکند. برای دفع چربی از سلولهای کبد، از انواع توتها استفاده کنید.
«مریم بصیری»، فارغالتحصیل مقطع کارشناسی ارشد رشته سلولی و مولکولی، گرایش بیوشیمی و علاقهمند به مباحث روانشناسی و علوم اعصاب است.
قند موجود در مواد غذایی توسط کبد به گلیکوژن تبدیل میشود. چنانچه عملکرد کبد مختل شود، اسیدهای چرب انباشته شده و کبد، چرب خواهد شد.
یک سبک زندگی سالم نهتنها از بروز کبد چرب پیشگیری میکند، بلکه مانع از ابتلا به بیماریهای دیگر هم خواهد شد.
اگر این مطلب برای شما مفید بوده است، آموزشها و مطالب زیر نیز به شما پیشنهاد میشوند:
در ادامه این مطلب ابتدا با برخی از مفاهیم ابتدایی درباره کبد چرب، گریدهای کبد چرب و راههای خانگی و توصیههای غذایی برای کمک درمان آنها پرداختهایم.